Foto 53: verzin en win…

Het verhaal achter een foto. Op deze plek mag u er altijd uw eigen draai aan geven. Soms grappig, soms wat serieuzer. De plaat van de twee agenten met de scooter had van zichzelf wel iets weg van een slapstick. Totdat bekend werd wat zich daarvoor heeft afgespeeld. De 23-jarige berijder van de scooter was ermee ten val gekomen toen een auto afsloeg. Hij brak een sleutelbeen en liep daarbij nog enkele verwondingen op. Niks grappigs aan natuurlijk.

Geheel terecht merkte vaste deelnemer Gerard Zelen op om even minder grappig te doen en de prijs deze week te gunnen aan de onfortuinlijke scooterchauffeur. Een sympathiek idee dat we graag omarmen.

We kwamen erachter dat het gaat om Thomas Kluitenberg. Hij is inmiddels thuis uit het ziekenhuis. Thomas, de weekprijs bestaande uit een AalsmeerVandaagkalender en een verrassing van Jamin, komt naar je toe. We doen er dit keer ook nog een bos bloemen bij.

Vanaf deze plaats alvast een spoedig herstel toegewenst!

Alle inzenders worden uiteraard hartelijk bedankt. U mag weer opnieuw gaan verzinnen met de foto die vorige week gemaakt is in Aalsmeer-Oost. U kunt hier vast wel iets van maken.

Foto Arjen Vos 

17 reacties

  1. Ook al ben je al vijftig jaar dan nog sta je niet altijd met beide beentjes op de grond.

  2. Thomas van HARTe Beterschap toegewenst. Genietend van de AalsmeerVandaag-kalender met het lekkers in je mond en zittend naast de fleurige bloemen. Het is je gegund. Toch hoop ik dat je voorspoedig herstelt en weer je weg kan vervolgen op je scooter.

  3. Van vijftig biertjes op ga je geen vijftig tinten grijs zien maar vijtig tinten rose.

  4. Als je een slok of vijftig op heb, lijkt alles net zo klein als in Madurodam, hik.

  5. Rustig doorlopen Lola, niets aan de hand, als ze roze sokken hebben, dan vallen ze alleen op mannen.

  6. 50 jaar netjes geleefd! Sta je een dag uit het lood, zetten ze je meteen in de krant, en spreekt de hele buurt over je!

  7. Zo Tarzan. Leuk hoor, dat we zijn uitgenodigd voor het buurtcarnaval, maar kan men nu niet eens wat duidelijker aangeven waar in de straat we nu precies moeten zijn?

  8. Om een individueel gebeuren belangrijk te doen lijken, is steeds meer lucht nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin