Foto 51: verzin en win…

Kijk, als we u een worst voor houden, dan klimt u massaal in de spreekwoordelijke pen! Zo wordt het tenminste wat met onze vaste weekendrubriek die duidelijk aan populariteit aan het winnen is. Naast onze vaste inzenders boorden we met de gratis moorkoppen een heel nieuwe bron van creatieve schrijvers aan. We hopen van harte dat u blijft hangen. Ook als de worst straks iets kleiner is.

Met elkaar was u wel goed voor een recordaantal inzendingen. Maar liefst 31 dit keer! En het niveau was zo zeker zo hoog als de man op de trap. We hebben wat afgelachen.

Moorkop halen
Alle inzenders hebben als het goed is, de tegoedbon voor een gratis Ab Muller-Multi-moorkop inmiddels in de (mail)bus gekregen. Geadviseerd wordt deze vandaag te verzilveren, na het weekend is de moorkoppenactie namelijk voorbij.

Maar wie gaat er met de weekprijs vandoor? Raymond Kok met 'De verkeersdeskundige van Aalsmeer gaat het veiligste zebrapad van de gemeente uitproberen'. Vooral bijzonder omdat hij de laatste was die een reactie plaatste. Meestal treffen we de winnaar bij de eerste inzendingen aan. Raymond wint een AalsmeerVandaag-kalender en mag net als alle februariwinnaars een extra verrassing bij Jamin ophalen.

Verklappen
Dankzij Facebook weten we overigens dat de man op de keukentrap Willem Vermeij heet. We kunnen nu wel verklappen dat hij een bordje ophing aan de achterzijde van het verkeersbord om bezoekers van de open dag van het Wellant College de weg naar de parkeerplaats te wijzen.

Dan de nieuwe opgave. Als u onze nieuwssite volgt, weet u van het 60-jarig bruidspaar dat dinsdag een feestje vierde in 't Kloosterhof. Kijkt u goed, dit plaatje laat meer zien dan u op het eerste gezicht zou denken. U mag er weer wat leuks bij verzinnen. Denk erom uw voornaam (of voorletter) én achternaam op te geven, evenals uw mailadres.

Foto Arjen Vos

15 reacties

  1. !n ons digitale tijdperk kan je 60 jaar lang wachten voordat er een vogeltje komt.

  2. Vrouw op de achtergrond: “Stuurt de krant zes vrouwen voor een foto, wedden dat één man dit ook had gekund!”

  3. Psss….. was ik toch bijna met hem getrouwd. Ben blij dat ik jou tegenkwam. Je ziet er nu nog een stuk beter uit. Over een aantal maanden staan WIJ in de picture.

  4. Nog 22 jaar geduld. Dan worden ook wij gehuldigd; door de burgemeester van Amstelveen

  5. Vrouw aan het einde van de tafel: “Als wij zover komen wil ik eerst een facelift, anders ga ik niet op de foto’s!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel