Foto 495: verzin en win

Door: Arjen Vos. Als er ergens een gelegenheid is om foto’s te maken voor deze rubriek, is het wel Koningsdag. We konden kiezen uit een ruim scala aan opnames van opmerkelijke tafereeltjes maar bovenstaand plaatje is het geworden. We weten zeker dat u er deze week wel weer mee uit de voeten kunt.

Hoewel hij enigszins incognito op het Sport- en Cultuurfestival aanwezig was en u het niet van ons kon hebben, herkende u hem direct: het was inderdaad onze burgemeester Gido Oude Kotte die met twee porties friet in de handen in gesprek was. Het had ook gekund dat u in de dame een voormalige Miss Aalsmeer herkende maar toespelingen op haar moment van glorie uit 2003 bleven deze week achterwege.

Over gloriemomenten gesproken; de vlag kan uit bij Anita van der Meijden die er een kunstig dichtwerkje van maakte en daarmee de frietjes, pardon, de Broodjes van de Zaak in de wacht sleept. ‘Burgervader, verklaar je nader, twee friet, terwijl je drie kinderen ziet…’ Gefeliciteerd Anita, de bevestiging voor de verzilvering van je prijs volgt binnenkort.

Alle andere inzenders worden weer hartelijk bedankt voor het meedoen en krijgen deze week net als iedereen weer een nieuwe kans. En daarmee geven we het woord weer aan u.

(Foto’s: Arjen Vos)

13 reacties

  1. Het is wel koningsdag, maar toch even gluren bij de buren of Maxima in beeld is.

  2. Kijk, Aalsmeerders zijn trouw in scheiden afval.

  3. Kijk, dat kost die trouwjurk, dus het kleedje moet beslist leeg verkocht worden!

  4. Oeps! Dit item wordt goedkoper aangeboden op Marktplaats!

  5. Sjoelen een Nederlandse sport? Maxima kan het ook!

  6. Directe lijn met Emmen belangrijker dan het kleedje 👑

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel