Foto 488: verzin en win

(Foto: Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Als u afgelopen week door de Ophelialaan gereden bent kan het goed zijn dat u een paar dingen opvielen. Aan de noordzijde is de kruising met de Hortensiala(a)n(en) aangepakt en veranderd in een voetgangervriendelijke oversteek. Een maatregel die hopelijk voor de omwonenden ook de snelheid er wat uit haalt. Aan de zuidelijke kant werd uw aandacht mogelijk getrokken door een manshoge verschijning van een of ander beest.

Feestartikelen en -kostuumwinkel Theaterworld heeft natuurlijk wel vaker blikvangers in de etalage of voor de deur maar hier troffen we ondernemersechtpaar Marjo en Wim de Vries precies op het moment dat ze met de installatie ervan bezig waren. Of ziet u er iets anders in? Alles mag in deze rubriek, dus we zijn weer razend benieuwd wat u er aan onderschrift of kop bij verzint.

Vorige week was het veelbesproken paaltje bij de entree van het Surfeiland het mikpunt van uw fantasie. Dank voor alle reacties, u was weer goed op dreef. Per keer kan er maar één voertuig over het op- en neergaande paaltje en zie daar de parallel met deze rubriek: er kan er maar één met de Broodjes van de Zaak aan de haal gaan. Dat is deze keer Wim Appelman met: ‘Daar paal ik van…’ Van harte gelukgewenst Wim, de tegoedbon komt begin april naar je toe. Dat lijkt ver weg maar voor je het weet heb je de bevestiging in je mail. De winnaars van februari hebben als het goed is ook allemaal de bon in de bus.

Rest ons u succes te wensen en het woord nu weer aan u te geven.

(Foto’s: Arjen Vos)

 

19 reacties

  1. Gezellig met de hele familie in zo’n huispak worteltjes eten als paasbrunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel