Foto 481: verzin en win

(Foto Laurens Niezen)

Door: Arjen Vos. Voor de twintigste keer werd gisteravond het befaamde Groep8 Feest georganiseerd. Leerlingen van het laatste jaar alle negen plaatselijke basisscholen beleefden een grandioze avond in Club N201, georganiseerd door schooldirecteur en deejay Eric Spaargaren in samenwerking met gro-up Buurtwerk. Een uitgebreid fotoverslag volgt later maar als opwarmertje presenteren we een van de foto’s als opgave voor Verzin en win.

(Foto Arjen Vos)

Wat u ziet in bovenstaand plaatje mag u deze week weer helemaal zelf bedenken. Voor de meest originele kop of onderschrift liggen weer twee Broodjes van de Zaak naar keuze klaar. Die gaan deze week naar Irene van Gelder met: ‘Ruik ik nu al de spruitjeslucht…?’ Van harte gelukgewenst Irene, de bevestiging volgt binnenkort. Alle andere inzenders worden weer hartelijk bedankt voor hun inspanning.

We kijken uit naar wat u er met zijn allen deze week weer van maakt en geven daarom met een vorstelijk gebaar het woord weer aan u.

14 reacties

  1. Vaste standplaats ambulance bij Club N201. Verpleegkundige zegt ‘helaas veel bezoekers die hun oordopjes vergeten waren’.

  2. Nieuwe vorm van stil protest, jonge klimaatactiviste plakt hand op mond.

  3. Hoi meiden, nieuwsgierig of belangstelling? Allebei goed. In de zorg zijn jullie hard nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin