Foto 48: verzin en win

Het nieuwe jaar is nog niet begonnen of u strooide al met humor. Maar liefst 20 inzendingen kwamen binnen op de meneer die zo zijn best deed tijdens de nieuwjaarsduik in het Oosterbad. Dat soort aantallen maakt ons net zo blij als de inhoudelijke kant ervan. Het was verdraaid moeilijk om een keuze te maken maar de inzending van Joop Kok vonden we een prijs waard: 'Jury deelt punten uit tijdens de jaarlijkse 'lekker dier'-verkiezing.' Joop kreeg van onze jury de meeste punten en verdient daarmee een mooie AalsmeerVandaag-kalender. Daar blijft het niet bij want slagerij Kruyswijk in de Ophelialaan doet nog een duit in het zakje met een overheerlijke worst. (update 18 januari: zie filmpje van Ton Offerman hieronder, gisteren bij de spontane prijsuitreiking)

Voor de nieuwe opgave gaan we naar een onderwerp wat de gemoederen al enkele weken bezig houdt: kerstbomen! U mag zich weer uitleven. Gaan wij kijken of u boven de 20 uitkomt…

Foto Arjen Vos (AV)

14 reacties

  1. Nieuwe rubriek: Foto 1 – Bedrieg en verzin. Welke wethouder houdt gecamoufleerd zijn zaakjes het best verscholen?

  2. Mam, mogen wij er hem bij gooien? Ja lieverd, als er één boom in de berm ligt, dan volgen er meer, is het spreekwoord in januari.

  3. Bewoners reageren positief op de oproep van de gemeente om te participeren bij de aanplant van de Nieuwe Aalsmeerderlaan.

  4. “Snel mam, we dumpen hem hier, hoeven we niet helemaal naar de gemeentewerf!”

  5. Inwoners van Aalsmeer doneren massaal na bestemmingswijziging Greenpark in Groen Park.

  6. “Hey kijk nou, hier liggen allemaal gratis kerstbomen. Laden we er toch alvast een in voor volgend jaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel