Foto 478: verzin en win

Door: Arjen Vos. Hopelijk neemt u het ons niet kwalijk dat we één keer in de tien jaar ons zelf in de schijnwerpers zetten. Zo verheugd zijn we met ons jubileum. We delen die vreugde graag met u. Vanmiddag in het Flower Art Museum maar ook met verzin en win. Precies op de dag dat we tien jaar geleden het eerste nieuwsbericht aan u presenteerden. U ziet hier het bestuur van AalsmeerVandaag in een onderonsje. Wat zij op hun mobiel zien, mag u weer verzinnen.

Wellicht dingt u met uw ingeving begin volgend jaar mee met de Gouden Gniffel, de prijs voor de allerleukste reactie van het jaar. Er is afgelopen week flink gestemd in onze poll en vanmiddag komen daar de fysieke stemformulieren nog bij. We zijn net als de tien genomineerden razend benieuwd wie de jaarprijs mee gaat nemen. We houden u uiteraard op de hoogte.

De eerste winnaar van dit jaar is Pim van der Meer met ‘Toeschouwers carbidschieten van hun stoel geblazen…’  We hadden als redactie wel gedacht dat iemand met de term ‘spookrijders’ op de proppen zou komen, maar nee. Wat voor de hand ligt, wordt niet altijd gezien. De bevestiging voor de Broodjes van de Zaak volgt later, Pim. Als het goed is hebben alle decemberwinnaars die intussen ontvangen.

We wensen u succes met het verzinnen van een passend onderschrift dan wel kop en geven hierbij het woord met plezier en verwachting terug aan u.

(Foto’s Jaap Maars)

20 reacties

  1. We hoeven niets meer te doen! Zelfs foto’s maken hoeft niet meer, ook dat kan met AI tegenwoordig!

  2. Kijk nou! Leni Paul genomineerd voor het Gouden Kalf met haar laatste “Hoe woont het er eigenlijk..?”

  3. Moet je zien, we gaan met lied ‘Oud Aalsmeer’ viraal op TikTok.

  4. Met een Vos tussen het groen beginnen we in 2024 weer aan een nieuw seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin