Foto 474: verzin en win

Door: Arjen Vos. Sint is weg, kerst komt eraan. Aan de enorme en alsmaar groeiende hoeveelheid kerstversiering in het dorp is af te leiden hoe zeer mensen verlangen naar licht in de duisternis. Wie kerstsfeer wil opsnuiven en de eigen voorraad kerstparafernalia wil aanvullen, kan daarvoor vandaag tot eind van de middag terecht in de Historische Tuin waar de traditionele kerstmarkt van de Lionsclub Ophelia wordt georganiseerd.

Gisteren werd al afgetrapt door de dames Lions. Tussen de kassen, in de veilingzaal en de corridor was het een en al gezelligheid. Op de foto hierboven ziet u de inbreng van het bestuur van IJsclub Uiterweg die een mini-ijsbaan had aangelegd waarin bezoekers konden wakvissen. IJsmeesters Jos en Hans geven uitleg aan een jeugdige bezoeker. Of gebeurt er iets anders? Het woord is weer aan u want het is immers de opgave van verzin en win.

(Foto Jaap Maars)

Maar eerst gaan we nog even terug naar het voetbalveld waar u mocht bedenken waar het onderonsje over ging tussen FC Aalsmeeraanvoerder Mike Vreekamp en het arbtrale trio. Was Mike op zoek naar oppas, was zijn dochter pupil van de week of wilde hij haar als mascotte in het doel hangen? Allemaal leuk bedachte suggesties, waarvoor hulde, maar wat ons betreft gaat de prijs naar Dorien Rinkel met: ‘Nee, de Bollo show is op het andere veld…’ Zij had goed gezien welke knuffel het kind in haar knuisje hield. Van harte Dorien, de bevestiging voor de Broodjes van de Zaaktegoedbon volgt. Maar pas na de jaarwisseling.

22 reacties

  1. Nu je weet dat vissen wel degelijk pijn ervaren wordt er alleen nog zo gevist!

  2. Ter info tijdens jaarvergadering ijsclub gemeld dat dit toch echt bijt vissen is en geen wak vissen
    Een wak is natuurlijk ontstaan en een bijt wordt gemaakt
    Wel weer weinig Aal gevangen , maar een leuke vergadering en een mooie kerst markt

  3. nogmaals; nee! je krijgt mijn pet niet, en daar is het wak eehh, gat van de deur.

  4. Ja hoor, als je hier het wak in duikt, kom je er daar in de Ringvaart weer uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel