Foto 463: verzin en win

Door: Arjen Vos. Heeft u ook zo genoten van de Kunstroute vorig weekend? Met u vele anderen. Het was bij de twintig officiële (en enkele ‘illegale’) locaties een komen en gaan van voornamelijk fietsende kunst- en cultuurliefhebbers. Mocht u het toch gemist hebben dan kunt u met terugwerkende kracht nagenieten met behulp van de fotoseries die we vorige week al plaatsten. Even terugbladeren in de tijdlijn en u komt ze vanzelf tegen.

Nagenieten doen we ook met ‘verzin en win’ en de foto van het tweetal kleurrijke bezoekers. Welke denkwolk komt in u op bij het zien van dit plaatje? We zijn weer razend nieuwsgierig wat u er deze week voor kunstzinnigs van gaat maken.

Met elkaar zorgde u ook weer voor een vermakelijke week na de feestweek. Het wandelende rollatortweetal bij het optreden van Erwin Fillee tijdens de seniorenmiddag bracht het beste bij u naar boven. Fijn voor de lezers die regelmatig bij de rubriek terugkeren om te zien wat er door de week heen onder de foto verschijnt. Hulde aan alle inzenders, er zaten originele woordspelingen bij. Uit de zestien reacties vonden we die van Erna Stahlie het grappigst. ‘Van links… naar rechts…’ bedacht zij. met een knipoog naar.. ach dat hoeven we ook niet uit te leggen. Gefeliciteerd Erna, de BroodjevandeZaaktegoedbon rolt binnenkort in je postbus.

En dan is nu de vloer en het woord nu weer aan u.

(Foto’s Arjen Vos)

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin