Foto 460: verzin en win

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Door: Arjen Vos. Deze week mocht de brandweer twee keer uitrukken om hetzelfde gevalletje waterschade op te lossen. Weer eens iets anders dan een brand blussen. Het ging om een losgeraakte dan wel losgemaakte waterleiding langs de Molenvliet waar vanwege werkzaamheden het water geloosd wordt vanuit de onderliggende Stommeerpolder. De kans dat dergelijke leidingen twee keer achter elkaar spontaan losraken is klein dus is er het vermoeden dat er sabotage in het spel is. Maar door wie? En waarom? Vragen die we u deze week gaan voorleggen.

Als redactie verheugen wij ons elke dag op de reacties die binnenkomen. Bij iedere ‘pling’ veren we op in de hoop dat we weer even kunnen gniffelen dan wel schuddebuiken. Aan het aantal lezers van deze rubriek te zien, kunnen we afleiden dat ook u de rubriek waardeert en regelmatig terugkeert om te zien wat er aan toegevoegd is. Blijf dat vooral doen. En voor wie nog nooit iets gepost heeft; gewoon een keer meedoen. Zo zorgen we met elkaar voor wat luchtigheid in het leven.

(Foto Jaap Maars)

De winnende reactie op de opgave van vorige week  is afkomstig van Benny Splinterz. ‘Auditie Nostalgisch Filmfestival loopt volledig uit de hand…’ schreef hij erbij. Goed voor de Broodjes van de Zaak. Van harte Benny, binnenkort volgt de bevestiging.

Verheugend op uw bijdragen maar ook op de komende Feestweek geven we vol verwachting het woord weer aan u, onze gewaardeerde lezer.

 

23 reacties

  1. Leuk dat ik deze gewonnen heb 🙂 wanneer komt de bevestiging denkt u ?

  2. Politie verwacht dader sabotage waterleiding bij Molenvliet snel te vinden vanwege nabij gelegen begraafplaats.

  3. Terwijl veel Aalsmeerders zondag last hadden van kateroverlast, voorkwam de brandweer wateroverlast.

  4. Brandweer zorgt voor voldoende water in de ringvaart, zodat Pramenrace vlekkeloos kan verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin