Foto 459: verzin en win

Door: Arjen Vos. Nu de vakantietijd en daarmee gevoelsmatig ook de zomer langzaam maar zeker weer op zijn einde loopt, kan Aalsmeer zich opmaken voor de feestelijkheden van de Feestweek. Nog een weekje en dan barst het weer los. De voorpret is al een tijdje aan de gang. Zoals bij de honderden mensen die zich vorige week verzamelden voor de kaartverkoop van het Nostalgisch Filmfestival en zich in de rij al verkneukelden op wat voor moois ze straks door Dick Piet krijgen voorgeschoteld. Volgens ons moet bovenstaande foto inspiratie bieden voor een aantal fraaie verzinsels.

Net zoals u dat afgelopen week deed bij het zitsuppende duo op de Westeinder. Er kwam weer veel moois binnen waardoor de keuze niet eenvoudig was. Complimenten voor alle inzenders maar de broodjes van de zaak kunnen toch maar op het bord van één winnaar belanden. Dat is deze keer E. Buskermolen met: ‘Rondvaart nieuwe stijl vaart wel bij hoge brandstofprijzen…’ Van harte gefeliciteerd, binnenkort valt de bevestigingsmail in je digitale brievenbus.

Aftellend naar de Feestweek geven we het woord nu weer aan u.

(Foto’s Jaap Maars)

13 reacties

  1. Het mag wel wat vrolijker,niet zo zuinig kijken,voor maar €10 heeft u een leuke middag of avond.

  2. Gespannen gezichten bij aanmelden voor verkiezing miss en mister Feestweek.

  3. Geen nostalgische gevoelens met betrekking tot wederom lange wachtrij tijdens verkoop kaarten.

  4. Kan ik ook 20 kaartjes in één keer bestellen? Ik wil met de hele straat komen maar mijn buurman staat ergens achterin de rij 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel