Foto 453: verzin en win

Door: Arjen Vos. Terwijl we met elkaar langzaam de zomervakantie induiken, doken afgelopen week bijna 200 zwemfanaten de schuimende golven van de Westeinder in. De door zwemvereniging Oceanus georganiseerde Poeloversteek was door de stevige westenwind een pittige editie. Daardoor haalde niet elke zwemmer het einde. Dat bleek in de praktijk minder ernstig dan het hier geschreven staat want gelukkig waren er boten die de vermoeide zwemmers aan boord konden nemen.

Op de verzin-en-winfoto van deze week wordt de oudste deelnemer (74 jaar) binnengehaald. Hij krijgt hier instructies van de organisatie maar in het tumult rond de finish en de harde wind is het ons ontgaan welke boodschap de zwemmer meekreeg. We gaan er vanuit dat u weer met suggesties komt.

Terug naar de vorige opgave. De jongens bij de rotonde. Waarover spraken zij? Dankzij Rob ten Broek weten we het goede antwoord. Zegt de een tegen de ander: ‘Hoe vaak ben jij hier al aangereden…?’ Proficiat Rob, de Broodjes van de Zaak komen jou toe. Binnenkort valt de bon in je bus.

En dan nu, het woord weer aan u.

(Foto’s Arjen Vos)

17 reacties

  1. Valse start meneer! Gaat u daar maar staan en een liedje zingen!

  2. Eerste prijs 70 + broodje van de zaak rechtdoor naar de Zwarteweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin