Foto 450: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Deze weken weten we weer waar Aalsmeer en Kudelstaart goed in zijn: het organiseren van evenementen. Je hoeft je als inwoner geen dag te vervelen. Deze week is/was er de Feestweek van Kudelstaart, vandaag DownTown Ophelia en Bandjesavond en zo gaat het ook de komende tijd maar door.

Een relatief nieuwe loot aan de lokale evenemententak was de Rommelroute in de Hornmeer van precies een week geleden. Gewoon voor je deur je spullen uitstallen en dan maar hopen op voldoende aanloop. Dat scheelt je weer een rit naar Dorcas en/of Meerlanden. Misschien leverde het niet voor iedere verkoper het gehoopte fortuin op, de winst zat hem ook en misschien wel vooral, in het ontmoeten van mensen. En het levert weer een foto op voor Verzin en win. U mag uw spreekwoordelijke pijlen er deze week weer op richten. Alles voor de Broodjes van de Zaak en een foto als blijvende herinnering.

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Die gaan deze keer naar Henk Jansen die, wat de volstrekt onafhankelijke jury betreft de grappigste reactie plaatste bij het Fiatje van Aalsmeer Roest Niet: ‘Wilt u onze koelboxen via het dak op de achterbank zetten…? Complimenten zijn er voor alle overige negentien inzenders. Er zaten net als bij de autorally weer pareltjes tussen, maar toch kan er maar één winnen. Proficiat Henk, de bevestigingsmail volgt binnenkort.

En dan is nu het woord weer aan u.

10 reacties

  1. ‘Ahh, neem dat Senseo-apparaat toch mee! Het past niet meer in de achterbak van je auto? Ik heb een beproefde methode om het op te meten, kijk zo doe je dat….’

  2. BUITENgeWOON groot woningtekort wordt zichtbaar op straat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin