Foto 441: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Met het vertrek van Robert van Rijn is de gemeente een veel en misschien zelfs wel de meest gefotografeerde wethouder armer. Afgelopen dinsdag was de laatste gelegenheid om hem van nabij te aanschouwen, te fotograferen en zelfs aan te raken in het centrum van de plaatselijke democratie waar hij tegelijk afscheid van nam. De in Rijsenhout woonachtige Van Rijn verliet uiteraard niet met lege handen het raadhuis. Wat hij precies meekreeg en met welke woorden dat vergezeld ging laten we hier in het midden. Dat mag u deze week bedenken.

Voor de niet-volgers van de lokale politiek zien we op de foto vanaf links collega wethouder Bart Kabout (CDA), Robert van Rijn, burgemeester Gido Oude Kotte en gemeentesecretaris Sjoerd Vellenga.

Terug naar de opgave van afgelopen week waarbij de mannen van Fronik zich in de put verdiepen en wij ons op de redactie moesten buigen over maar liefst twintig reacties. Een mooie oogst waar wij blij van worden. Dat worden we trouwens ook van dat rode cijfertje naast het al even rode vlammetje boven de foto: de lezersaantallen. Daaraan zien we dat u als lezer de rubriek waardeert en uit uzelf regelmatig terugkeert om te zien of er al reacties zijn toegevoegd. En dat zonder de hulp van Facebook, Twitter of Instagram! Want misschien is het u opgevallen dat deze rubriek vrijwel nooit promotie krijgt op deze sociale mediakanalen. Daarmee is het een wekelijks cadeautje voor de echte AalsmeerVandaag-volger, u dus.

Maar wie wint nou de tegoedbon voor de Broodjes van de Zaak? De jury gunt ze deze week aan Ingrid Kempers. ‘Nieuw Aalsmeers Peil wordt getest’, bedacht ze. Helaas zijn de bevestigingsmails naar de recente winnaars net de deur uit en moet je weer even geduld hebben. Maar het komt altijd goed.

En daarmee geven we nu weer het woord aan u.

(Foto’s Arjen Vos)

 

 

11 reacties

 1. Kijk eens aan! ‘Hoe kweek ik geraniums?’ Altijd al willen hebben.

 2. Heren, even wachten met open maken.
  Om het hele plaatje compleet te krijgen wachten we nog even op de terugkeer van onze muzikant.
  Mijn dank voor uw begrip.

 3. Sjoert Vellenga;
  “ik heb nog zo gezegd geen Bommetje onder de gemeenteraad”

 4. Eerste exemplaar geschiedenis Fort Kudelstaart uitgereikt aan vertrekkende wethouder: “Heden en verleden van een sta-in-de-weg”.

 5. Kijk eens. Meneer Van Rijn, ik vond nog wat onbeantwoorde brieven van vorig jaar gestuurd door verontrustende ondernemers die allemaal zonodig gasloos moesten gaan bouwen op het greenpark en daardoor elektrisch moeten gaan verwarmen en dat is nog steeds een drama……misschien dat u als aandeelhouder van Greenpark en Stedin nog even helpt een paar kabels trekken en de riolering aansluit……pffffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin