Foto 439: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Van de verkoopdag op de Historische Tuin op de Uiterweg naar Kom in de Kas op de Achterweg in De Kwakel is hemelsbreed misschien wel een kilometer of vier maar figuurlijk gezien slechts een klein stapje. We blijven immers in dezelfde sector en een andere parallel is dat de belangstelling van het floraminnende publiek voor beide evenementen groot was. U mag uw verbale pijlen deze week weer richten op bovenstaande foto.

(Foto Jaap Maars)

Echter niet voordat we de winnaar bekend maken van de opgave van afgelopen week. Het was haast weer ouderwets schuddebuiken op de redactie. En hopelijk ook bij u in de huiskamer, de werkvloer, toilet of waar u ook uw computer heeft staan dan wel de tablet of mobiel tevoorschijn haalt om te zien of er al nieuwe reacties toegevoegd zijn.

We zouden meerdere winnaars kunnen aanwijzen maar vinden de suggestie van Cees Jan Keessen toch de leukste. ‘Moet ik zoveel van de takken afknippen of zoveel laten staan…?’ vraagt de dame zich volgens hem af. Goed voor een gang naar Broodje van de Zaak. Het was alweer een tijdje geleden dat je in de prijzen viel, Cees Jan maar je weet vast de weg nog wel. Binnenkort volgt de bevestiging.

En dan is nu weer het woord en de pen aan u.

11 reacties

  1. “Vroeger, heel lang geleden, waren er echte plantjes en bloemetjes”

  2. deze machine kan toveren… één druk op de knop en de plantjes komen te voorschijn

  3. Kijk, dit is Papa zijn verantwoordelijk werk ,dat er altijd potjes in de machine zijn.

  4. Oma weet ook niet waar de plantjes zijn schat, we zoeken zo verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin