Foto 434: verzin en win

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Door: Arjen Vos. Het mocht weer en het kon weer: kermis aan de Dreef. Als u enkele artikelen terug scrollt kunt u lezen hoe lang het geleden is dat dit voor de laatste keer op deze locatie plaatsvond. Laurens Niezen was een van de vele Aalsmeerders die zich enorm op het spektakel verheugden, niet zozeer vanwege de sensatie van het over de kop gaan of g-krachten te ondervinden maar om het gebeuren vast te leggen met zijn camera.

Er zaten genoeg plaatjes bij voor deze rubriek wat de keuze niet eenvoudig maakte. Maar u mag uw creativiteit deze week richten op bovenstaand plaatje. En u kennende komt dat zeker goed!

(Foto Arjen Vos)

De keuze om een winnaar te bepalen bij de opgave van vorige week was eveneens niet simpel. We kwamen na een heftig debat tot de conclusie dat de leukste inzender een van onze eigen medewerkers is. Alle statuten werden uit de kast gehaald maar nergens hadden we laten vastleggen dat noch personen uit eigen gelederen noch familieleden of vrienden daarvan zijn uitgesloten van deelname. En dus kunnen we met onbezwaard gemoed mede delen dat de twee broodjes van de zaak deze week voor Joop Kok zijn. ‘U ziet me zo weer, ik neem even een ochtendbad…’ bedacht Joop. Felicitaties dus aan onze politiek beschouwer. De bevestiging komt er binnenkort aan, Joop. (Mocht je niemand weten om je broodjes mee te delen, dan weet ik nog wel iemand…)

En dan zijn de nieuwe kansen en het woord nu weer aan u.

11 reacties

  1. Ook Aalsmeerse ouders twijfelen aan de integriteit van het programma Spoorloos nadat zij werden herenigt met de andere helft van hun verloren tweeling

  2. Slapeloze kleuter na nachtelijke zoektocht herenigd met onmisbare knuffel.

  3. Tja, we moeten nu kiezen; slechts 1 van de twee kan mee naar huis..

  4. Paparazzi-fotograaf legt eerst liefdesknuffel nieuwe Teletubbie vast op de gevoelige plaat.

  5. Het was een heel gevecht in de schiettent, het kost een jas, maar dan heb je ook wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin