Foto 43: verzin en win…

Honden doen het altijd goed bij 'Verzin en win'. We zouden wel elke week een hondenfoto kunnen plaatsen. Misschien een ideetje voor een nieuwe rubriek…

Een hond in combinatie met een wethouder hadden we nog niet eerder gehad. Dat zorgde wel voor de nodige inspiratie. Er zaten weer bijzonder leuke inzendingen bij.

Pietendiscussie
De Watertorentjes van bakker Vooges gaan dit keer naar een inzender waarvan we ons niet kunnen herinneren dat we die eerder aantroffen op deze pagina. Wietse Strampel combineerde het plaatje met de  actualiteit: “De Pietendiscussie gaat wel erg ver. Nu ook al een hond met roetstrepen.”

Omdat het bijna Sinterklaas is hebben we nog een bonusprijs weten te regelen. Bij de cadaeuwinkel 'Happy Birthday' in de Ophelialaan mag Wietse ook nog een schoencadeautje ophalen!

Nieuwe opgave
De nieuwe opgave is misschien minder spectaculair, maar volgens de fotoredactie moeten er genoeg aanknopingspunten inzitten voor een onderschrift. Wat wordt er gepost, aan wie en door wie? Het woord is weer aan u!

Foto Arjen Vos (AV)

13 reacties

  1. Mama, is dit een Toverdoos?? Wij stoppen het er Wit in, en, papa moppert altijd, als hij ze krijgt zijn ze Blauw!!

  2. Wat een gedoe, oma.
    Als ik zelf wat wil versturen dan stop ik het gewoon in mijn schoen!

  3. Mams, wat raar om de post met zo’n grote rode computer te versturen die buiten staat!

  4. Oma en kleindochter. de brief wordt natuurlijk gestuurd aan Sinterklaas, zodat Zwarte Piet er weer iets moois van kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel