Foto 41: verzin en win…

De duim van Robbert-Jan van Duijn hield de lezers behoorlijk bezig. U was ook zeer in vorm met uw vondsten. Voor de verandering hebben we het slachtoffer zelf de winnaar laten bepalen. De CDA-fractievoorzitter kon de foto waarderen. En uw reacties eveneens. “Ik houd zelf erg van droge humor,” aldus Van Duijn, die de bijdragen van Jop Kluis en Wiggert Vos als genomineerden had staan. Maar de winst gaat wat de politicus betreft naar Coos Buis. “Luister mensen met decafe blijf je scherp in een marathonzitting, en slaap je lekker na afloop”. Coos mag naar bakker Vooges voor een pak Watertorentjes. Hij weet inmiddels de weg…

We waren natuurlijk ook benieuwd naar het echte verhaal achter de duim. Van Duijn: “Nanda van Huet gebaarde mij dat Feyenoord met 1-0 voor stond. Zoals je ziet was ik daar erg blij mee…”

De nieuwe opgave is geschoten in de Proosdijhal tijdens het interkerkelijk zaalvoetbaltoernooi. Wij wensen u weer veel inspiratie toe.

Foto Arjen Vos (AV) 

13 reacties

  1. “Zeg, je opa’s mogen je dan wel op handen dragen, maar we laten wel onze schoenen aan. Het stinkt hier al genoeg in de sporthal naar zweet.”

  2. Als dat voetbalmuiltje van mij is, mag ik dan met je trouwen? Een moderne koets heb ik al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin