Foto 405: verzin en win

Foto Mariëlle Wegman

Door: Mariëlle Wegman. Niets is ons, AalsmeerVandaag-redacteuren, ons vreemd. Zelfs het doen van de dagelijkse boodschappen niet. Verandering van spijs doet eten, zegt men, dus af en toe een andere buurtsuper bezoeken dan die bij jou in de buurt, is soms een welkome afwisseling. Of het komt op dat moment gewoon beter uit. Hoe dan ook. Bij de entree van de supermarkt aan het Praamplein hangt wel een heel bijzonder ‘verbodsbord’. Ongetwijfeld moet dit bord schaars geklede varende passanten erop wijzen dat zij met iets meer dan een paar  driekantige stukjes stof – bij wijze van kleding – de winkel mogen betreden. Maar dat is natuurlijk slechts een aanname. Wij gaan er vanuit dat u ziet waar de schoen wringt en een en ander zó uit de mouw schudt. U kent echter de routine inmiddels wel, we kijken eerst nog even terug naar de inzendingen van de foto van vorige week.

Foto 404 had gelukkig niets te maken met een ‘ERROR 404: page not found’. U wist er wel raad mee, en na een klein zetje op sociale media wist u samen toch bijna de twintig inzendingen aan te tikken. En dat met deze fraaie weersomstandigheden! Het gegeven zetje bracht ons wel de gelukkige van deze week. ‘Iets meer dan een jaar terug zat ik nog vastgeplakt op een geluidscherm’ van Petra van Zijverden is goed voor twee broodjes naar keuze van onze sponsor Broodje van de Zaak. Petra, proficiat, even wachten op de bevestigingsmail en dan zijn de broodjes voor jou.

Dan is het nu tijd voor u om de handen uit de mouwen te steken, dan kunnen we volgende week weer iemand een veer in de hoed steken. En dat gezegd hebbende, is het woord weer aan u.

14 reacties

  1. Zaanse grootgrutter neemt vanaf heden 1 op 1 de huisregels van Vaticaanstad over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin