Foto 40: verzin en win…

Op de fietsende vrouw die met haar hondjes bergafwaarts lijkt te gaan gaf Reinier Vos volgens de onafhankelijke redactiejury het leukste commentaar. “Aalsmeerse wint naast postcodeloterijfiets ook een zwart schaap en een hond.”

Wederom hebben we deze week een bonusprijs. Naast de Watertorentjes van Vooges mag Reinier ook langs Foto De Boer voor een heel bijzonder fotolijstje. Dat sinterklaascadeautje is alvast binnen!

Alle andere inzenders worden weer hartelijk bedankt voor hun bijdrage. Ga zo door!

Voor de nieuwe opgave gaan we weer terug naar de raadzaal waar altijd genoeg gebeurt. Het was weer koek en ei tussen de heren en dames politici. Of toch niet helemaal? Als we de opgestoken duim van Robbert-Jan van Duijn die hij donderdagavond liet zien, mogen geloven zit het helemaal snor aan de vergadertafel. Wat denkt u ervan? Een volle week om erover na te denken.

Foto Arjen Vos (AV)

17 reacties

 1. Robbert-Jan van Duijn: Aalsmeer zou zijn zelfstandigheid in nabije toekomst verliezen, aan Amstelveen. Richting VVD-fractie: “Een grote duimzuigerij vanuit Amstelveen”!

 2. Luister mensen, met decafé blijf je scherp in een marathonzitting, en slaap je lekker, na afloop!

 3. Jaap: “Hé Robbert-Jan, flirten met Jobke doe je maar in je eigen tijd. Nu even je aandacht bij agendapunt 7: ‘Bitterballen in plaats van kroketten’.

 4. De duim verwijst naar zichzelf, wat heb ik het toch goed gedaan! Wat je goed hebt gedaan is dat je geheel verzorgd, gekleed met stropdas en pak, de vergadering bent aangegaan. Pas op dat je niet uitgekleed wordt…

 5. Minder BLAUW op straat… Meer BLAUW in de raadszaal. Bijna alles is BLAUW: de stoel waar je op zit, het maatpak, de dopjes, het beeldscherm bij je buren.
  Hoop dat je geen BLAUWTJE gaat lopen… Trouwens, wat een mooie blauwe stropdas.

 6. Politiek in Aalsmeer. Kopje=leeg. Zo fake als handtekening contract. En de duim, daar mogen andere partijen op gaan zitten.

 7. “Dit is nou de duim, waar ik mijn fractie onder probeer te houden en waar ik ook regelmatig uit zuig…”

 8. Pfffff alles beter dan die vieze kroketten. Hier steek ik m’n duim wel voor op.

 9. Het is altijd goed om de Shabbat te beginnen met iets leuks. Zal ik deze keer de spits afbijten: Generatiekloof… het is de ene kloof na de andere tijdens de gemeenteraadsvergaderingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel