Foto 399: verzin en win

Door: Arjen Vos. De bootdichtheid in Aalsmeer is ongekend groot en naam tijdens de coronaperiode alleen maar verder toe. Aangeven hoeveel boten er precies in, op en rond het water te vinden zijn, is een beetje nattevingerwerk maar het feit dat alleen al de 40 jachthavens over een totaal van 6000 ligplaatsen beschikken die nagenoeg allemaal gevuld zijn, geeft aan hoe druk het kan zijn als iedereen tegelijk uitvaart.

Er worden ook wel bootjes aangemeerd op andere plekken. En dat gaat niet altijd goed. Zoals op bovenstaande foto langs de Stommeerkade te zien is. De gemeente heeft aangegeven dit exemplaar op te ruimen als de eigenaar het niet zelf doet. De kosten zijn uiteraard wel voor rekening van de rechthebbende. Als die tenminste nog vindbaar is. Ons leek het een geslaagd plaatje voor de wekelijkse rubriek.

De afgelopen week mocht u nadenken wat de vakantiegangers op de fiets aan het fotograferen waren. U kwam weer tot aardige vondsten. We honoreren de duit die Wim Hooijman als laatste in het zakje deed: ‘Kijk de torenvalkjes vliegen uit…’ Dat er dit jaar geen torenvalkenbroedsel was, doet even niet ter zake, in verzin en win mag je van alles bedenken. Chapeau Wim, de Broodjes van de Zaak-tegoedbon vliegt binnenkort bij je binnen.

En nu mag u weer.

Foto Arjen Vos 

15 reacties

  1. Ik heb gehoord dat als je je boot onder water bewaart dat deze beter bruikbaar is bij de pramenrace. Ben benieuwd.

  2. Jaaa, van links naar rechts. Hoho, niet stiekem weggaan.

  3. Laat de eigenaar van de sloot niet achter met zo’n boot.

  4. Zo effe lekker geplast, nu weer verder op mijn scoot,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin