Foto 485: verzin en win

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Door: Arjen Vos. We geven toe, het is wel even schrikken wanneer u AalsmeerVandaag op het scherm van uw mobiel, tablet, laptop of pc opent. Excuses daarom alvast voor het heftige beeld dat we presenteren maar het kan in het leven niet altijd feest zijn.

We stappen voor deze keer even over de gemeentegrenzen heen naar het altijd gezellige Rijsenhout waar Laurens Niezen vorig weekend deze foto schoot. We kunnen er natuurlijk bij vertellen dat het om een inval ging bij een drugslab aan de Aalsmeerderweg maar de rubriek heet niet voor niets ‘verzin en win’ dus u mag uw fantasie erop los laten.

(Foto: Jaap Maars)

Maar eerst nog even terug naar de pinguïn en de dame in Tiroler kostuum die we voor het gemak maar even Heidi zullen noemen. (Dank voor de tip, Pim en Wim!) Het was een feestje om de reacties deze week binnen te zien druppelen. Hulde aan alle denkers en inzenders. Zoals vaker was het weer een pittige klus om een winnaar aan te wijzen en werd er zelfs om ge-armworsteld op de redactietafel. De prijs gaat deze keer naar Hans den Braber met de dubbelzinnige: ‘Denk je dat er nog ijs komt..?’ We hebben ervan gesmuld Hans, en jij binnenkort hopelijk ook van de Broodjes van de Zaak die snel naar je toe komen.

En met een lichte huivering, geven we het woord toch maar weer aan u.

 

24 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel