Foto 32: verzin en win…

Als redactie kijken we natuurlijk dagelijks naar de aanwas van nieuwe reacties. Bij het bekijken van het artikel op de voorpagina zien we dan het nummertje eronder langzaam oplopen. Maar wat ging het deze week met reuzensprongen omhoog!

Oorzaak? U ging ook op elkaar reageren. Er ontstond een geanimeerd gesprek over met elkaar meefietsen op de stang maar eindigde wat in mineur met vervelende gebeurtenissen rond vernielingen van persoonlijk eigendom. Tragisch en vervelend.

Hoe boeiend het ook was, we willen u vriendelijk vragen dit soort gesprekken niet meer onder de 'verzin en win-foto' te voeren. Daar zijn andere podia voor.

De winnaar dit keer is Erwin Combee. Je kunt niet anders dan in de lach schieten bij: 'Kudelstaart nu ook voor buitenstaanders inzichtelijk gemaakt'. De taart is voor jou, Erwin, geniet er lekker van!

Opgave voor komende week: de corsobraderie van alweer een week geleden. Wat zegt dit stel tegen elkaar? Er is vanaf morgen geen feestweek meer dus heeft u alle tijd om spitsvondigheden te verzinnen. En, als u reageert, graag onder uw volledige naam.

Foto Arjen Vos (AV)

14 reacties

  1. De zwarte markt is tegenwoordig makkelijker bereikbaar voor het Aalsmeerse publiek.

  2. Gerrit, jij hebt ketchup op je beenham. Ja Truus, ik had de fles met curry. Zullen we een hapje ruilen, wat het lekkerste is?

  3. Als je je worst op hebt moeten we nog even langs Schoonenberg. Wat zeg je? Als je je worst op hebt moeten we nog even langs Schoonenberg. Wat zeg je? Als je je worst op hebt moeten we nog even langs Schoonenberg. WAT ZEG JE!!! OF JE WORST LUST!!!! Ja, lekker. Maar dan wel een van Ron Steen.

  4. “Moeders, ik zei het toch. De kwaliteit is zo ouderwets lekker. Zelfs de jeugd komt er op af”!

  5. De kraam van de winkel van sinkel; in deze kraam was van alles te koop hoeden en petten en damescorsetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin