Foto 303: verzin en win

We schreven het vorige week al, de komkommertijd is begonnen. Mensen gaan op vakantie. De meesten dichter bij huis dan dat ze een half jaar geleden hadden gedacht. Liever pakken ze de auto dan het vliegtuig, zoals ook deze persoon die gisteren gespot werd bij het inpakken van de dakkoffer. Wij hebben het vermoeden dat u daar deze week wel raad mee weet en vakantie vierend Aalsmeer kunt opvrolijken met een aantal rake reacties.

Vanwege de vakantie schakelt ook de redactie een tandje terug, we schreven het vorige week al. Toch kunt u elke dag bij ons terecht voor nieuws en op zondag rouleren we om de week met de welbekende rubrieken ‘Aalsmeer/Aalsminder’, ‘Hoe woont het er eigenlijk..?’ en ‘Hoe is het nu met..?’ En natuurlijk op zaterdag de ‘Verzin en win’ en een column. We helpen u graag met lezenswaardige stukken de vakantie door.

Gaan we nog even terug naar de Aardbeienbrug die er momenteel werkelijk prachtig bij staat. De mannen van Van Steenwijk hebben knap werk geleverd. En van die aanrijding? Daar zie je geen barst meer van. We hebben deze week een nieuwe winnaar. Bij het scheiden van de markt kwam de reactie van S. Vos binnen. Een nieuwe deelnemer die er meteen met de BudgetBroodjesbuit vandoor gaat dankzij de ingeving: ‘Als we dat betonblok nou als ballast in de praam leggen, vaart hij er zonder schommelen onderdoor…’ Van harte gelukgewenst beste S, binnenkort de bevestigingsmail in je bus. Dat geldt ook voor de winnaars van de laatste weken. Sommige winnaars moeten even geduld hebben, we clusteren de mails per maand.

Dan geven we nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

 

10 reacties

  1. Pak maar weer uit, schat, nu er op AalsmeerVandaag staat dat we op vakantie gaan, kunnen de inbrekers weleens toeslaan…

  2. Even wat ruimte maken om de fotograaf naar zijn vakantiebestemming te vervoeren.

  3. De spulletjes moeten er uit want mijn schoonmoeder gaat mee op vakantie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel