Foto 300: verzin en win

De vlaggen kunnen om meerdere redenen uit! Op de eerste plaats omdat we vandaag een jubileumfoto hebben. Voor de 300e keer vragen we u een origineel onderschrift te bedenken bij de verzin en winfoto. Daarnaast zijn we blij dat deze week werd aangekondigd dat de coronamaatregelen steeds minder streng worden. En als klap op de vuurpijl het was de week dat Floriworld open ging. Heeft u al een kijkje genomen?

Wij wel. En zoals gemeld was de redactie onder de indruk van deze experience die Aalsmeer nog meer op de kaart moet gaan zetten. Komende dinsdag is er een officiële persopening dus u zult er de komende tijd nog wel meer van lezen en horen. En als u snel bent lukt het misschien nog vandaag om een bezoekje te brengen als u nog niet geweest bent. Klik hier voor de website om u aan te melden en gebruik de kortingscode FWamr0620 voor gratis toegang.

Om in stijl te blijven zijn de felicitaties voor de winst van afgelopen week voor Nel Zwartendijk. Zij zag in de opgestoken handen een antwoord op de vraag: ‘Wie gaat er mee naar Floriworld…?’ Ook bij Nel kan de vlag dus uit. En binnenkort mag Nel weer langs bij onze bekende prijzenleverancier BudgetBroodjes.

Zoals gezegd blijven we in Floriworldsferen. U mag bedenken wat deze twee bezoekers van de attractie vinden. Het woord is weer aan u.

Foto Jaap Maars

 

 

9 reacties

  1. Zijn wij nou van die groentjes, of snappen we het niet?

  2. Senioren in “de wondere wereld van”…. techniek en bloemen

  3. Nou snap ik het: Aalsmeer bloemendorp is niet buiten maar binnen!

  4. 🎼 weet je wat ik wel zou willen zijn, een bloemetjes gordijn, een bloemetjes gordijn ……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel