Foto 290: verzin en win

Al valt er weinig enerverends te beleven in het dorp en lijkt het straatbeeld steeds rustiger te worden, toch slagen we er gelukkig nog steeds in een ‘verzin-en-winfoto’ te schieten. Het vermaak moet van de overheid immers binnenshuis plaatsvinden en wat is er dan leuker dan met elkaar een kwinkslag bedenken bij de wekelijkse foto opgave?

Bovenstaand plaatje werd geschoten voor de deur van een lokale supermarkt in het oosten van de gemeente. Maar als u vindt dat het ergens anders is mag dat natuurlijk ook. Vrijheid blijheid in deze rubriek. We hopen dat het u weer volop aanzet tot een toepasselijk bijschrift.

De voorzet die we vorige week gaven werd ingekopt door compleet elftal aan reageerders. Een getal dat vanwege het onderwerp haast geen toeval kan zijn. Er zaten weer bijzonder grappige vondsten bij maar omdat er maar eentje kan winnen, hijsen we Erna Kuin op de schouders als kampioen van de week. Zij scoorde de winnende treffer met: ‘Van de bal in de sloot…’ Als trofee ligt er straks een tegoedbon voor heerlijke BudgetBroodjes voor je klaar Erna. Na ontvangst van de bevestigingsmail.

En dan is nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

 

10 reacties

  1. Deze foto o deed mij -88 jaar- denken aab de winter 1944/45 toen stonden we ook zo in de rij voor broiod maar niet zo netjes van elkaar af.

  2. Het alleen naar een winkel gaan is hier nog niet doorgedrongen.

  3. In de rij voor Vegan aanbiedingen, zelfs de zebrapaden laat men links liggen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel