Foto 255: verzin en win

Uit het grote aantal reacties de afgelopen week, kunnen we afleiden dat het bedenken van onderschriften voor veel van onze lezers een aangenaam tijdverdrijf was. Met elkaar bereikte u het imposante aantal van meer dan 30 reacties. Daar zaten dan wel zeven reacties bij van Bart Gersen, die óf overliep van inspiratie óf zich stierlijk verveelde.

Dat u met elkaar tot zo'n respectabel aantal kwam, is een zeldzaamheid in de vijf en een half jaar dat deze rubriek bestaat. Hulde aan u als lezer, inzender en natuurlijk ook aan onze fotograaf Jaap Maars die de kennelijk zeer prikkelende foto schoot. Dank ook aan Mariëlle Wegman die het AalsmeerVandaagschip de afgelopen weken keurig sturende hield.

Op de oproep via Facebook en Twitter om u als lezer een winnaar aan te laten wijzen, kwamen weer niet zoveel reacties. We honoreren die van Anja Vermeulen die Raymond Kok de leukste vond. 'De verdroging slaat ook hier toe…' is goed voor de Budgetbrodjestegoedbon. Van harte Raymond, de bevestigingsmail komt er aan.

Wat afstand betreft gaan we met de nieuwe opgave niet eens zo heel veel verder dan zwembad De Waterlelie. We troffen (enige tijd geleden alweer) dit rolkofferende duo op de Dreef. Aan u de uitdaging daar de komende week weer een vlotte opmerking bij te plaatsen. Voor de winnaar liggen er de vertrouwde BudgetBroodjes naar keuze klaar alsmede de afgedrukte foto voorzien van winnende tekst. Het prikbord bij onze prijzensponsor aan de Witteweg hangt overigens vol met foto's van nog niet geïncasseerde foto's. De moeite waard om deze bijzondere collectie te bekijken terwijl u wacht op uw bestelling. Of voor de winnaars die nog niet de moeite hebben genomen hun prijs op te halen, dat alsnog te doen.

Is het woord nu weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

11 reacties

  1. Valet parking is bij de Beach en de Oosteinderweg.
    Stukkie lopen voor je bij je kapotte auto bent.

  2. Op naar de Schiphol Parking en hopen dat ze al terug zijn met onze auto ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin