Foto 245: verzin en win

Van het stemhokje in De Oude Veiling gaan we een weekje terug in de tijd en komen aan bij het Flower Art Museum. Daar was de zeer geslaagde en druk bezochte Nature Art Fair waar bovengetoonde foto geschoten werd. Nieuwsgierig als we al 245 foto's achter elkaar zijn, willen we ook bij dit exemplaar graag weten wat er gebeurt, dan wel wat er onderling gezegd wordt. We hopen weer op een mooi aantal kunstzinnige en expressieve onderschriften.  

Waar het uitvoeren van de democratische plicht toe kan leiden, ontdekte onze bekende plaatsgenoot Cees Tas. Hij gaf zijn dochters vorige week donderdag het goede voorbeeld door te gaan stemmen en gaf daarbij aan het niet erg te vinden gefotografeerd te worden voor AalsmeerVandaag. Dat de lezers met zoveel suggesties kwamen, heeft hem en zijn meiden de hele week vrolijk gestemd. Wat Cees betreft is Mirjam van den Berg de winnaar met: 'Goed dat jullie mee zijn. Al die rondjes moeten rood gekleurd worden…'

Dus Mirjam namens Cees, zijn dochters en de redactie van AalsmeerVandaag van harte gefeliciteerd met de waardebon van BudgetBroodjes. De bevestiging komt er binnenkort aan.

En dan is nu het woord weer aan u. Denkt u nog even aan de spelregels? Reageren alleen met achterlaten van uw volledige (achter)naam. En mocht u soms denken: 'mijn reactie komt er maar niet op, ik stuur hem nog een keer in, en nog een keer…' dan zeggen wij: even geduld graag. Er zit soms wat vertraging op de lijn. Eén keer klikken voor het versturen is heus genoeg.

Foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

8 reacties

  1. Als je hier nu precies in het midden boord, hangt het straks tenminste recht aan de muur…

  2. Als je het puzzelstuk hebt uitgepakt, en je plaatst de tak direct op de goede plaats, krijg je van mij koffie met appelgebak !

  3. “Oh is hij losgegaan? Met bevestigingskit van Oudenhalle blijft hij naar beneden vallen. Met spul van Van Leeuwen, hangt hij er voor eeuwen!”

  4. Nee joh, dit is een wasgij puzzel. Niet het voorbeeld namaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin