Foto 240: verzin en win

Met gemak zouden we in deze rubriek een aantal weken vooruit kunnen met burgemeesterfoto's. Zo vaak als Gido Oude Kotte de afgelopen week in het openbaar optrad en dat ook de komende tijd nog wel zal doen met onder meer de herdenkingen en de bevrijdingsdag in aantocht. We grijpen voor deze keer even terug op het recente paasweekend waarin het genieten was van prachtig weer en een mooi evenement op het Fort bij Kudelstaart.

Het leek wel zomer met zoveel bootjes op de Westeinder en in de slotgracht van het Fort. Een temperatuur van ver boven de 20 graden maakte dat verschillende watersporters de verleiding van een frisse duik niet konden weerstaan. We zijn weer erg benieuwd of u wat passends kunt verzinnen als onderschrift of kop voor bijgaande foto met daarop een suppende jongeling met zijn hond.

De tegoedbon van BudgetBroodjes voor de opgave van afgelopen week gaat  naar Joop Kok. Hij wist wel wat Ronald Fransen onze nieuwe burgemeester influisterde: 'Hierbij overhandig ik je de hamer voor de corrigerende tik…' Even de bevestigingsmail afwachten Joop. Voor de prijswinnaars die nog in blijde verwachting zijn van hun bevestigingsmail; we hopen komende week weer helemaal 'bij' te zijn.

En nu is het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

8 reacties

  1. Hier ergens moeten die luchtkastelen onder water liggen.

  2. Nou zeg, gedraag je, wat moeten de mensen hier wel niet van denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin