Foto 238: verzin en win

Donderdagavond nam Aalsmeer afscheid van eerste burger Jeroen Nobel. Het is niet voor het eerst dat een foto waarin de interim-burgemeester figureert deze rubriek haalt. Wel voor het laatst. Ook wethouder en loco Robbert-Jan van Duijn hebben we vaker op deze plek voor het voetlicht geplaatst. Als publieke figuren kunnen ze het hebben, weten we. Helemaal nadat we de verschillende sprekers op de afscheidsreceptie de humor van Nobel hoorden roemen. Een verslag van het afscheid kunt u overigens na het weekend op deze plek verwachten.

Wij hebben het vermoeden dat u wel raad weet met deze foto waarop de burgemeester een afscheidscadeau krijgt overhandigd. Een maquette van het gemeentehuis, gemaakt door het Kudelstaartse bedrijf Cad2Reality. En dat is geen onbekende van AalsmeerVandaag. In de reclamebalk linksonder ziet u hoe dat zit.

Het woord is weer aan u maar niet voordat we 'ene Peter' hebben gefeliciteerd met de winst van afgelopen week. 'Al zijn er tekenen van verval, mijn bootje ligt veilig op de wal…' dichtte hij. We vinden het jammer dat Peter zijn achternaam niet achterliet. Dat is immers wel een van onze voorwaarden. Maar zijn reactie verdient wat ons betreft wel de BudgetBroodjeswaardebon.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

 

 

12 reacties

  1. ooh…..wordt het zo mooi had ik dat maar eerder geweten !

  2. Mmmmmm.deze krijgt een plekje op het parkeerterrein aan de middenweg, plek zat.

  3. Een klein cadeau voor een groot man, beiden zijn van onschatbare waarde.

  4. Staat mooi naast mijn miniatuur-honkbalstadion op de schoorsteenmantel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin