Foto 237: verzin en win

Het was lang geleden dat we met Verzin en win boven de 20 reacties uitkwamen. Het is duidelijk dat de opgave van afgelopen week de inspiratie kietelde. Uitvaartzorg De Meer zei het al: er is veel meer openheid rondom de dood. Daar gaf u ook uiting aan met een serie prachtige onderschriften. Eigenlijk stuk voor stuk goed voor een BudgetBroodje. Er kan er echter maar eentje met de hoofdprijs vandoor gaan. Dat is wat ons betreft Joost de Vries. Hij vergeleek de aanschaf van de 'biezen mand' met die van een tweedehands auto. Met zijn inzending: “Deze is slechts één keer gebruikt, van een oud mannetje geweest…” wint hij de waardebon van BudgetBroodjes.

Hopelijk houdt u de inspiratie nog even vast voor de nieuwe opgave. De brengt ons naar de Molenvliet, die langzaamaan transformeert tot een scheepskerkhof. Zeker een dozijn vaartuigen is hier ten onder gegaan. Sommige daarvan zelfs compleet in bezit genomen door een beginnend oerwoud. Door middel van bordjes geeft de gemeente aan dat ze binnenkort worden opgeruimd. Op kosten van de eigenaar.

We zijn heel benieuwd wat het jongetje op de foto daarvan vindt. Heeft u suggesties voor een origineel onderschrift? We zien ze graag tegemoet.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

13 reacties

  1. M’n vader heeft beloofd dat hij m’n zakgeld verdubbelt als ik klaar ben!

  2. Ik vind de reactie van Jan Jaap wel een budget-brootje waard!

  3. Ohoh., dat gaat me tot m’n achttiende al mijn zakgeld kosten…

  4. Dat huis aan de overkant houdt me in de gaten…! Nou, ik ga niets. doen, hoor huis!

  5. Dus dit is de boot waarmee Charon de ziel van de overledene tegen betaling van een obool het Molenvliet overzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin