Foto 230 op herhaling

“Waar is die leuke foto nou gebleven?” Veel mensen vroegen het zich af nadat verzin-en-win-foto 230 goed een dag op de voorpagina had gestaan maar plotseling op zaterdagavond van de site was verdwenen. Wat was er aan de hand?

De foto verbeeldde twee medewerksters van supermarkt Hoogvliet aan de Aalsmeerderweg die met elkaar in gesprek waren naast een volle prullenbak en een lege fietsenstalling. Drie suggesties voor een onderschrift waren reeds geplaatst toen we aan het einde van de dag werden gebeld door het hoofdkantoor van de firma en gesommeerd deze foto zo snel mogelijk te verwijderen. We hadden de dames immers geen toestemming gevraagd, en hoe dachten we met het oog op de privacy het tweetal zo te kunnen bombarderen tot doelwit van spot?

Nou is het laatste wat we op AalsmeerVandaag willen, mensen tot bespottelijk mikpunt maken. Dat is in het geheel niet het doel van Verzin en win. Wat dan wel? Een beetje vrolijkheid brengen in het dorp, de lezer aansporen tot origineel taalgebruik, gewoon een glimlach en een knipoog. Niks meer, niks minder. En voor de leukste inzender iets lekkers van onze rubrieksponsor BudgetBroodjes. En mocht het al zover komen dat een reactie onder de gordel is, dan wordt deze verwijderd. Al maken we dat in deze rubriek hoogstzelden mee.

Voor het eerst in een reeks van 230 foto's is deze bedoeling misbegrepen en dat vinden wij natuurlijk buitengewoon jammer. We gingen door het stof en hebben het inmiddels goed gemaakt met de figuranten op de foto door hen een tegoedbon voor een BudgetBroodje aan te bieden. Zo heet als de soep zaterdag nog door Hoogvliets' hoofdkantoor werd opgediend werd hij overigens niet gegeten door een van de twee 'slachtoffers'. Zo erg was het nou ook weer niet, liet ze weten. En een waardebon, dat had toch niet gehoeven… Kortom, die kou is uit de lucht.

Wij hopen dat het bij dit incident blijft en dat mensen vooral de humor kunnen en durven inzien van deze rubriek. Mocht u er als lezer toch anders over denken, stuurt u ons dan een mail (info@aalsmeervandaag.nl). Wij staan open voor alle vormen van kritiek.

Willen wij u toch nog een kans geven om deze voorjaarsweek iets lekkers te winnen en daarom gaan we met een nieuwe foto op herhaling. Overvloedig water langs de Dreef, u kunt er vast wel iets mee. De tijd is wel wat korter dan u gewend bent. U heeft vandaag en morgen nog voor een ludieke ingeving.

Foto en tekst Arjen Vos

(advertentie)

14 reacties

  1. Bello onderweg naar politiebureau om aangifte te doen van privacy-schending.

  2. 1 April wordt de nieuwe dependance van de Waterlelie geopend voor alle viervoeters gratis entree !

  3. Als je eerst netjes je behoefte doet, kan ik het in het zakje doen en mag jij los in het water spartelen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin