Foto 228: verzin en win

De ijstijd lijkt alweer ver achter ons te liggen. Een weekje vorst, een weekje dooi en af en toe wat sneeuw. Typisch voorbeeld van een kwakkelwinter. Tussendoor wordt er flink gewerkt aan de nieuwe supermarkt in dorp. De contouren van de Lidl worden steeds meer zichtbaar. Waar de ene niet kan wachten om hier straks boodschappen te doen, pinken anderen traantjes weg om de gemiste kansen voor andere invullingen op dit terrein.

Dat het nu echt opschiet met de veelbesproken nieuwkomer is wel duidelijk. De roep om personeel klinkt vanaf een grote poster die aan de afrastering bevestigd is. Met verstelbare hoogwerkers wordt door de mannen op de foto hard gewerkt om het gebouw gereeed te maken. Wij denken dat het genoeg inspiratie moet opleveren voor een reeks rake reacties.

Het woord is deze week weer aan u. Maar niet voordat we Ingrid Kempers hebben gefeliciteerd met de winst van afgelopen opgave. Zij gooit er een uitdrukking tegenaan die precies verwoordt wat past bij deze winter: 'It giet oan? It giet net oan…?' Iets lekkers naar keuze van BudgetBroodjes is voor jou, Ingrid.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

16 reacties

  1. Lidl: zulke hoge aanbiedingen vind je alleen met een hoogwerker..

  2. Als het werk erop zit,gaan de bouwvakkers voor de Hollandsche – Stamppot weken.

  3. Je hoeft geen genie te zijn om te snappen dat de Lidl er nu toch echt gaat komen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin