Foto 224: verzin en win

Het is een bijzonder weekend. Precies vijf jaar geleden, op maandag 6 januari 2014 verscheen het eerste nieuwsbericht op deze website waarmee AalsmeerVandaag het levenslicht zag. Veel mensen konden destijds niet geloven dat we een blijvertje zouden zijn. “Eerst maar eens zien dat jullie het een jaar volhouden,” hoorden we de kritische Aalsmeerder destijds zeggen. En kijk nu eens: het eerste lustrum heeft zich aangediend.

Vijf jaar lang elke dag iets lezenswaardigs brengen viel niet altijd mee maar we deden het wel. Dankzij een geweldig team schrijvers, fotografen en columnisten. En niet te vergeten onze adverteerders die het met hun bijdragen mogelijk maken dat we het niet altijd voor niks hoeven te doen. Hulde aan iedereen die  een steentje aan heeft bijgedragen.

Het goede nieuws van vandaag is dat we er gewoon mee doorgaan. We denken namelijk dat AalsmeerVandaag een vast plaatsje heeft veroverd in het 'medialandschap' van onze gemeente en er gebeurt genoeg om er niet over te berichten.

Verzin en win is een van de rubrieken die graag gelezen wordt. Vandaag ietsje later dan u gewend bent. We staan toch nog een beetje in vakantiemodus en daarbij vond deze week ook nog een verplaatsing van het hoofdkwartier plaats. We feliciteren vanuit een nieuw kantoor Cees Jan Keessen met de eerste prijs in 2019. Hij mag dankzij zijn ingeving: 'Zullen wij ook even rollebollen…?' langs onze vrienden van BudgetBroodjes om iets lekker uit te zoeken. Wacht nog wel even de bevestigingsmail af.

Voor de nieuwe opgave gaan we langs Albert Heijn. Daar was het een en ander om te doen deze week waarover u in het artikel hieronder kunt lezen. De uitpuilende vuilcontainer geeft u hopelijk enige inspiratie. We wensen u alvast succes, een inspirerend en gelukkig 2019 en geven nu graag het woord weer aan u.

Namens de redactie, Arjen Vos

(advertentie)

13 reacties

  1. Containers vielen in zee ,maar ook in Aalsmeer zat het even niet mee !

  2. En ik maar denken dat de vuilstort bij de Meerlanden in Rijsenhout is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin