Foto 222: verzin en win

Niet voor het eerst dat de kerstman de hoofdrol speelt in verzin en win. Hadden we begin december een dansende 'Santa', dit keer zien we een zittende. We kwamen hem vorige week zaterdag tegen op het Molenplein, voor de gelegenheid vanwege de wintermarkt omgedoopt tot Foodplein. We zijn benieuwd of het plaatje inspiratie geeft.

De opgave van afgelopen week was kennelijk toch lastiger dan we hadden ingeschat. We kwamen niet eens boven de tien inzendingen uit. Dat verhoogde weliswaar de winkans voor de deelnemers maar maakt het regelmatig opzoeken van de rubriek om te zien of er wat toegevoegd is weer minder de moeite waard. We moedigen u als lezer daarom aan om elke gedachte die bij u opkomt direct in te sturen. Is het niet voor de BudgetBroodjes, dan wel voor ons lezerspubliek.

De winnaar van deze week is Hetty Keessen met: 'Oh joh, het is net pappa!!' Gefeliciteerd Hetty, je krijgt binnenkort een bevestigingsmail waarmee je naar BudgetBroodjes kunt om je prijs te verzilveren.

Dan is nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

22 reacties

  1. “Ik zal het niet onder stoelen of banken steken, maar ik moest er echt even bij gaan zitten toen dit stel mij vertelde dat dit plein bij de Pepernotenmolen zwart van de mensen stond toen mijn concullega Sinterklaas aankwam.”

  2. Nee mevrouw, ik wil echt niet dansen. Ik ben nog gesloopt van de vorige keer!!

  3. Deze kerstman heeft er geen fut meer voor en ik denk dat jij nu oud genoeg bent om zijn taken waar te nemen, alleen nog eventjes je baard laten groeien 🙂

  4. Zo, zo, dat was zeker flink manoeuvreren met die slee tussen al die vliegtuigen?

  5. Als ik recente mediaberichten mag geloven is het nog lang niet zeker of ik volgende kerst DE kerstman of HET kerstman ben.

  6. Vanwege de shut-down, zit ik hier voorlopig vast. Ik slaap tijdelijk in de molen.

  7. Hij zegt dat hij de slee gemist heeft, blaadjes in de lucht. Of wij nog een bed over hebben…

  8. Je bent hier overbodig kerstman, kijk om je heen, er zijn hier genoeg kerken die troost bieden!

  9. Hijj zegt dat hij dakloos is geworden. Vind je niet dat we hem voorlopig in huis moeten nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin