Foto 197: verzin en win

Kruipend naar de 200e foto werden we deze week door een lezer getipt dat bovenstaand beeld misschien wel een leuke voor 'verzin-en-win' zou zijn. Dat kunnen we nou waarderen: meedenkende fans van deze rubriek. We honoreren dit advies graag. Ook wij vinden het een foto met potentie.

Best mogelijk dat desbetreffende persoon een geniale reactie te binnen schoot bij het bekijken van de gallery van de Geraniummarkt afgelopen dinsdag. We wachten het vol spanning af… 

Terug naar de opgave van afgelopen week. Het hollende jongetje naast de jeep van de bevrijdingsvuur-estafetteloop zorgde voor een mooie variatie aan reacties. Voor iedereen wat ons betreft een eervolle vermelding, voor Peter Middelkoop de BudgetBroodjes. 'Aalsmeer-Oost eindelijk bevrijd…' vonden we kort, krachtig en origineel. Peter, voor jou de broodjes, de foto en als je geluk hebt ligt er ook nog een AalsmeerVandaagkalender voor je klaar bij het ophalen van de prijzen. Even de mail afwachten.

En dan is het woord nu weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

te binnen schoot toen het 

16 reacties

  1. Die heeft vast te lang achter de geraniums gezeten….

  2. Die heeft vast te lang achter de geraniums gezeten….

  3. Zeg Joop, zo’n bolletje voor mijn moeder op het terras voor Moederdag,. Prima meid, je weet het toch voor mijn schoonmoeder heb ik alles over!

  4. Daar gaat ons Moederdag cadeau ! dan maar naar de boekhandel voor een boek over struikrovers ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel