Foto 196: verzin en win

Hadden we zo ons best gedaan u deze (vakantie)week elke dag op iets lezenswaardigs te trakteren, ging er op zaterdag toch iets mis… Voor het eerst in 196 'Verzin en winfoto's, stond de opgave niet op tijd klaar. Excuus daarvoor. Mocht u vanochtend vanaf negen uur (het vaste tijdstip van deze rubriek) de site bezocht hebben, dan zag u alleen een foto. De tekst ontbrak. Dat had alles te maken met de vakantie van uw hoofdredacteur. Niet getreurd, hij is weer terug en heeft de touwtjes weer in handen.

Hij was overigens zeer ingenomen met de stortvloed aan reacties die deze week binnen kwamen. Wat een productiviteit leverde u met elkaar. Na een hertelling kwamen we uit op 25 inzendingen. Een aantal dat we lange tijd niet hebben gehaald. Enkele zijn verwijderd vanwege het ontbreken van een volledige naam dan wel het niet achterlaten van een emailadres.

We feliciteren een van de nieuwkomers. Lex Markestein mag zichzelf gelukkig prijzen, voor hem zijn de twee BudgetBroodjes naar keuze. Even wachten op de bevestigingsmail waarmee je de broodjes mag incasseren. Zijn inzending: 'Hoe laat zei je dat de bus naar Bandjesavond zou komen…?' sprong er volgens de jury bovenuit.

De nieuwe opgave, die u vanochtend dus al enige tijd hebt kunnen zien, speelde zich vorige week af in Nieuw Oosteinde. De wijk die, zoals we schreven, niet direct uitliep voor de entree van de Bevrijdingsvuurestafettelopers. Dit jongetje was wel enthousiast. Weet u er een leuke tekst bij te verzinnen? Het woord is namelijk weer aan u.

Foto Laurens Niezen

15 reacties

  1. Ik wijs jullie wel de weg de wijzen komen ten slotte uit het oosten.

  2. Zou de ijsboer een nieuwe kar en een nieuwe bel hebben ?

  3. Je kunt er wel een Nederlands kenteken opplakken, maar op een 10e mei trappen wij daar niet in.

  4. Als je de stranden van Normandie zoekt zit je op de verkeerde weg

  5. Mijn pappa heeft ook een cabrio. Maar ik vind deze leuker.

  6. Toppie mannen stapvoets door een woonwijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel