Foto 184: verzin en win

Soms denken we bij een foto in deze rubriek: 'geen idee of de lezers daar iets van kunnen maken'. Maar we weten inmiddels na 183 foto's in deze rubriek ook dat we u niet moeten onderschatten. Dat bleek afgelopen week maar weer eens. Want wat maakte u er met elkaar een feestje van. De ene reactie nog mooier dan de andere.

Toch sprong er wat ons betreft eentje bovenuit en dat was de inzending van Wim Appelman: 'De armen hebben de benen genomen…' Geniaal verzonnen en goed voor de twee BudgetBroodjes. Gefeliciteerd Wim. Volgens ons de eerste keer dat je wint.

We hebben overigens weer een kleine achterstand bij de organisatie van de prijzenpakketten maar die hopen we deze week in te halen.

De foto waar u deze week op los mag gaan is geschoten vlak voor de wedstrijd van VZOD vorige week zaterdag tegen Crescendo. De tegenstanders kruipen even dicht tegen elkaar aan om iets te doen of iets te zeggen. Wij zijn natuurlijk zeer benieuwd wat er gezegd wordt. En we weten zeker dat u wel een vermoeden heeft. Het woord is ook deze week weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

13 reacties

 1. Meestal helpt een time out totaal niet, maar het staat leuk voor op de foto.

 2. Besloten openingsvergadering omgevormde politieke partij DDR66. Inmiddels is gelekt dat men een referendum te democratisch vindt.

 3. Ik laat de bankzitters Budget broodjes halen, zijn we daar van af, kunnen jullie lekker spelen en hebben we straks een heerlijke lunch.

 4. we gaan alvast oefenen voor het paas toernooi , ik heb de bal verstopt en als ik tot 10 tel mogen jullie gaan zoeken ………

 5. we gaan alvast oefenen voor het paas toernooi , ik heb de bal verstopt en als ik tot 10 tel mogen jullie gaan zoeken ………

 6. We maken een kringetje
  Van jongens en van meisjes
  We maken een kringetje van tra la la !

 7. Ok, even stemmen, wie van de bankzitters wordt onze volgende voorzitter van de feestcommissie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel