Foto 182: verzin en win

Soms gebeuren er dingen op straat die het verstand te boven gaan. Niet zelden op het gebied van afval. Zo spotten we een aantal weken geleden een enorme afvalberg nabij de vuilcontainers oop het Poldermeesterplein. Mensen dumpen maar raak. Iets soortgelijks was ook vorige week het geval op het Praamplein waar ineens een stuk aanrecht met fornuis tegen de glasbak aan geparkeerd stond. Wie doet zoiets en om welke reden, vroegen we ons op de redactie af.

En toen dachten we: waarom laten we het antwoord niet geven door de burgers zelf? Creatief als ze altijd zijn met antwoorden in 'verzin en win'. Dus daarom aan u de vraag: wat is hier aan de hand? U mag het helemaal zelf bedenken want het woord is weer een hele week aan u.

Maar niet nadat we eerst John van der Laarse gefeliciteerd hebben met de winst van afgelopen week. Hij was er snel bij met zijn geestige ingeving: “Nee mevrouw Doeve, ik lijk misschien wel op hem, maar ik ben niet Hendrik Groen…”

We vonden hem zeer origineel en horen het burgemeester Nobel zo zeggen. John, voor jou de Budgetbroodjes en als je geluk hebt is er nog een AalsmeerVandaagkalender over ook. Wacht nog wel even de bevestigingsmail af.

Foto Jan Daalman

(advertentie)

14 reacties

  1. De eerste voorbereidingen voor de lente-buurt-barbeque worden getroffen.

  2. De eerste voorbereidingen voor de lente-buurt-barbeque worden getroffen.

  3. Dat krijg je na een bericht van de gemeente:
    Gas in nieuwbouwwoningen verleden tijd

  4. Voordat de Groninger gaskraan helemaal dichtgaat, kijken wij uit naar een alternatieve warmtebron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel