Foto 180: verzin en win

Na het CDA en GroenLinks die afgelopen week hun nieuwjaarsbijeenkomsten hadden, was het gisteravond de beurt aan de VVD. Liefhebbers moesten daarvoor wel enige moeite doen want de feestlocatie was goed verstopt in de spelonken van Flora Holland.

Eregast was voormalig Aalsmeers burgemeester en thans verkeerswethouder van Amsterdam, Pieter Litjens die een uur lang gepassioneerd sprak over de uitdagingen van Amsterdam als het gaat om verkeer en wonen. Na afloop was er tijd voor informeler samenzijn en ploften Litjens, oud-burgemeester Joost Hoffscholte en lijsttrekker Robert van Rijn neer op de inmiddels bekende bank die door de partij overal mee naar toe gesleept wordt.

Maar even terug naar vorige week. De foto van de SPIE-receptie zorgde gelukkig voor wat vrolijkheid in bedrukte dagen. Het niveau van de inzendingen was weer ouderwets hoog. Dank iedereen voor het inzenden. We feliciteren echter Cees de Beij. Hij was de eerste de beste met: 'Als je stopt met de politiek, hebben wij nog wel plaats in het bestuur…'

Voor Cees een tweetal BudgetBroodjes en een AalsmeerVandaagkalender. Cees, even de bevestiging afwachten. De winnaars van de afgelopen weken, kunnen vanaf vandaag hun prijzen ophalen bij BudgetBroodjes aan de Witteweg.

En dan mag u nu een week lang los gaan op de foto van de VVD. We wensen u veel succes en plezier. Het woord is weer aan u.

Foto Arjen Vos

 

11 reacties

  1. Als gepensioneerde kun je je weer met een stropdas en bruine schoenen laten zien in de media.

  2. Hoor es, ik ben de oudste, dus ik mag op dat karretje door de veiling scheuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel