Foto 143: verzin en win

Opgave 142 was duidelijk een hersenkraker. Het niet-alledaagse plaatje van mannen met lieslaarzen in de Poel deed verschillende ideeën bij u opborrelen. Allerlei dieren haalde u erbij: larven, paling, meerval en waterkippen. En ook de actualiteit rond de Drechtdoorsteek was u niet ontgaan. De jury vond het moeilijk om een winnaar te bepalen maar gunt de prijs aan Jan Tas met zijn inzending: 'Het eerste hok van de waterkippenfarm is geplaatst…'

Voor de winnaar ligt ook de komende weken een wascoupon klaar van de firma Loogman Tanken en Wassen. Een tegoedbon voor een luxe schoonmaakpakket ter waarde van 25 euro waarbij de auto gewassen en gepoetst wordt. We zorgen ervoor dat de bon bij de winnaar komt.

Voor de nieuwe opgave gaan we een weekje terug in de tijd. Naar de opening van de expositie 'Carnavale dell' Arte' bij galerie Sous Terre. We zijn vooral benieuwd wat de persoon rechts in beeld tegen de persoon links in beeld zegt. Of andersom. Enfin, u mag het zelf weten want het woord is weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

14 reacties

  1. Daders illegaal uitgezaagde tegeltableaus Machineweg, duiken op in galerie!.

  2. Als ik het toestel zo hou dames.
    dan staan jullie precies in het midden

  3. Het is om te gieren hoe mooi u ogen uitkomen bij deze kunstwerken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin