Foto 109: verzin en win…

Ze is langzaam maar zeker op weg een plaatselijke beroemdheid te worden. Zelfs van grote afstand wisten onze lezers direct dat het 'lijdend voorwerp' van foto 108 Yvette Koehler was. Vermomd als 'Garby' ontdoet ze Aalsmeer van zwerfvuil en maakt ze de inwoners milieubewust. Het leek ons dan ook niet meer dan terecht om Garby zelf de winst van deze week te gunnen. Ze deed namelijk zelf ook een duit in het (groene) zakje met: 'Zo…….de bouillon voor de “Plasticsoup” is nu wel voldoende getrokken; al dat plastic kan er nu wel weer uit!'

Yvette, de tegel met deze foto en tekst erop wordt door Total Copy Service gedrukt. Daarbij krijg ook nog twee BudgetBroodjes. Ze zijn dik belegd en dik verdiend! Overigens, niet zichtbaar op de foto; Yvette kreeg vorige week hulp van een zestal stagiaires van De Groenstrook. Met elkaar haalden ze zakken vol zwerfafval uit de berm langs de N196. 

Voor de nieuwe opgave gaan we naar binnen. Zondag geschoten in De Oude Veiling bij de expositie 'Passie Door Kunst'. We zien hier de locoburgemeester die de expositie opende. Dit enigszins vertroebelde beeld moet vast inspiratie opleveren. We vertrouwen er natuurlijk wel op dat u het 'netjes' houdt. Het woord is weer aan u.

Foto Arjen Vos

23 reacties

  1. Knap ventje. Alleen met net wat meer geheimen in zijn lach, dan Mona Lisa.

  2. Huiskamervraag: Wie van deze vier heren heeft de juiste speech op zak?

  3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…….wie o wie is ’t meest interessant?

  4. Ja, van wie is mijn evenbeeld. Op welk beeld, lijk ik sprekend op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel