Foto 475: verzin en win

Door: Arjen Vos. Met foto 475 naderen we de eindstreep van 2023. Voor centrumbezoekers was de ‘dan weer open en dan weer dichte Zijdstraat’ afgelopen jaar een bekend beeld. De straat is inmiddels zo goed als af, als er binnenkort nog wat bomen worden geplant kan het project afgesloten en de straat officieel geopend worden.

Aan u deze week de mogelijkheid om een originele tekst te plaatsen bij dit onderonsje tussen de stratenmaker en de toevallige passant. Het zou zomaar kunnen dat u er een bekende plaatsgenoot in herkent maar dat is aan u. We wachten in spanning af waar u mee gaat komen.

Over bekende plaatsgenoten gesproken, die waren ook al onderwerp van gesprek bij de opgave van afgelopen week. ‘Buurters’ Jos en Hans, de wak- dan wel bijtvissers op de kerstmarkt, vingen in de rol van IJsclub Uiterwegvertegenwoordigers maar liefst 22 reacties. Een mooie vangst met veel originaliteit die het voor de jury wel lastig maakte. We huldigen Hetty Keessen als winnaar. Zij bedacht: ‘Luister goed: je mag alleen peuren als je er paling met stroop van maakt..!’ Proficiat Hetty, de bevestiging voor een Broodje van de Zaak volgt begin 2024.

En dan is nu het woord weer aan u.

(Foto’s Arjen Vos)

 

21 reacties

  1. “Ka Mate! Ka Mate! Ka-ora! Ka-ora!”
    Haka deelnemer uit Nieuw Zeeland komt plotseling boven in Aalsmeer

  2. “Huh, je had toch net een lange broek aan?” “Ja klopt Henk, dat moest van mijn moeder. Maar dit is een afritsbroek, dus nu ben ik de onderkant aan het begraven.”

  3. Toch geen nieuwe aanlegplaats voor de Westeinder Rondvaart na nieuwe “demping” Zijdstraat.

  4. Thuis heb ik nog wat archeologische scherven, wil jij ze begraven, leuk voor later als ze de boom gaan rooien.

  5. Zijdstraat, Zandstraat, “ Whats in a name “ maar wel klaar voor het nieuwe jaar👌 Fijne feestdagen allemaal 🥂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin