En ineens leek het wel hoogzomer

De start van het pinksterweekend was gisteren veelbelovend. Stralend blauwe luchten en een temperatuur dik in de 20 graden. Dat er in de middag tijdelijk een wolkendek over Aalsmeer heen schoof, maakte voor de temperatuur niet uit. Het bleef strandweer. En dus was het lekker druk op het Surfeiland en op de Poel.

[update 14.00 u] Vandaag was de start minder veelbelovend, maar net na de middag trokken de wolken, en regen, weg. De buitenbaden van zwembaden zijn open, de Waterlelie tot 17.30 uur, het Oosterbad tot 17.00 uur (en bij blijvend mooi weer ook van 19 tot 20.30 uur). Een ieder is ook welkom op het Surfeiland, natuurlijk.

(Foto's Arjen Vos)

Eén reactie

  1. Na het lezen van bovenstaand artikel waarin beschreven staat van de heerlijke warme en ontspannende Shabbat, kijk ik naar buiten en zie de regendruppels het raam afglijden. Oeps, dit gaat toch niet de hele dag duren dat een vrije dag in de regen valt. Ik was van plan om met de camper ‘In de roze wolken’ op pad te gaan om lekker buiten te gaan werken aan een schilderij bestemd voor de verkoop voor een goed doel ‘Free a Girl’.
    Zo zie je maar, de zevende dag van de week is toch maar mooi de mooiste dag van de week, de Shabbat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin