Dijkstra en Evenblij live vanuit Op de Hoek

Update. Door: redactie. Het Radio 1-programma ‘Dijkstra en Evenblij ter plekke’ wordt zondagavond 5 juni van 20.00 tot 22.00 uur live uitgezonden vanuit Café op de Hoek in Kudelstaart. Presentatoren Erik Dijkstra en Frank Evenblij ontvangen een aantal lokale en regionale gasten. Gesproken wordt over onderwerpen die momenteel spelen in Aalsmeer en Kudelstaart. 

Het duo neemt elke zondagavond het nieuws van de afgelopen week door. Dat doen ze vanaf een plek ergens in Nederland die in het nieuws is geweest. Met live gasten, diverse rubrieken en verrassende onderwerpen. Welke gasten Dijkstra en Evenblij zondag in Café op de Hoek ontvangen is nog niet bekend. Wel is zeker dat de plaatselijke rockband Lifeblood tijdens de uitzending twee of drie keer een kort optreden zal verzorgen. Vorige week won de Aalsmeerse/Uithoornse band nog de Popprijs Amstelland 2022.

Zondag 5 juni. Radio 1. 20.00 uur-22.00 uur. Publiek is vanaf 19.30 uur welkom of kan meekijken via de Radio1 internet live-stream. Vanwege de uitzending sluit de keuken van het café om 18.30 uur.

Burgemeester in verhoorwagen
Inmiddels is er meer inhoudelijk bekend gemaakt over het programma. Met omwonenden van Schiphol wordt gesproken over oplossingen voor de chaos en het krediet van Schiphol dat langzaam opraakt. Henny Huisman vertelt over de Aalsmeer Studio’s, die in de jaren ’90 met kaskrakers als Ron’s Honnymoon Quiz en natuurlijk de Soundmixshow Aalsmeer landelijk op de kaart zette. En acteur Helmert Woudenberg vertelt over het NSB-bolwerk dat Aalsmeer tijdens de oorlog was, waar zijn vader en opa ook onderdeel van uitmaakten. Ook gaat het over de Italiaanse maffia op de bloemenveiling, er is livemuziek van Popprijs-winnaars LifeBlood en burgemeester Gido Oude Kotte neemt plaats in de verhoorwagen.

 

(Foto: still uit uitzending)

Eén reactie

  1. Leuk, een goed en onderhoudend programma. Luister er graag naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin