De Praam gesloten wegens corona

Het terras van De Praam in juni, net nadat de horeca weer open mocht

Door: Mariëlle Wegman. Zaterdagavond bracht Bar-Restaurant De Praam via sociale media het bericht naar buiten gesloten te zijn vanwege een stroomstoring. Zondag bleek echter dat er iets heel anders aan de hand was. Een inmiddels op Covid-19 positief getest persoon had op zaterdag 15 augustus het terras van de horecaonderneming bezocht.

De leiding van De Praam nam geen enkel risico, zodra zij hiervan op de hoogte waren gesteld, en sloten de deuren. Het gaf de medewerkers van De Praam de tijd om alle gasten die na 15 augustus het etablissement hebben bezocht te benaderen. Hetgeen niet geheel is gelukt omdat niet iedere gast de juiste gegevens heeft verstrekt.

Niet eerder dan woensdag
De Praam blijft gesloten tot alle medewerkers zijn getest én de uitslagen binnen zijn. Dat zal niet eerder dan aankomende woensdag zijn. Daarna wordt bekeken welke vervolgstappen genomen kunnen of moeten worden. “Tot nu toe heeft niemand symptomen maar we nemen het zekere voor het onzekere,” zo valt er op de Facebookpagina van De Praam te lezen. Wie zichzelf herkent als gast na 15 augustus en (nog) niet is benaderd door De Praam of wie verdere vragen heeft, kan contact met het restaurant opnemen via de Facebookpagina of email: info@cafedepraam.nl

Foto: archief AalsmeerVandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel