Column: Dick Piet

In dit waterrijke land ontkomt geen kind aan zwemles. Voor het ene kind een soepel verlopend proces, voor het andere een verzoeking. Maar uiteindelijk leert iedereen vroeg of laat wel het hoofd boven water te houden. De columnist van vandaag vraagt zich af waarom het toch allemaal zo lang moet duren voordat zijn kleindochter eindelijk eens een keertje mocht afzwemmen. 'Zeker om de kantine van het zwembad draaiende te houden…' Lees hier waar hij heen gaat met zijn column.

(advertentie)

 

Art painting Child 

100 x 120 cm een schilderij van Geurt Ouwerkerk
 

3 reacties

 1. Kijk voor meer reacties onder de column…
  Reageren alleen onder volledige (achter)naam
  (Redactie)

 2. Jaren geleden alle zwemdiploma’s gehaald in het Kootbad,in die tijd een luxe?
  Nu als regelmatig zwemmer in de Waterlelie iedere keer weer onder de indruk van de vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel .
  Denk wel dat er een overeenkomst is, in het leren lezen van een column en het leren zwemmen!

 3. Heel herkenbaar v.w.b. de tijd die er wordt gebruikt voor het behalen van dat A diploma! En waarom dat zo lang duurt? Door wisseling in leraren waardoor de kinderen nooit een lange tijd hetzelfde gezicht zien (nog veel belangrijker, zelf gezien worden!), dat in combinatie met een matige onderlinge communicatie maakt dat de vorderingen, eigenschappen en evt. struikelblokken niet of niet volledig erkent/ gezien worden.
  Wat wel schijnt te werken is vragen waarom een lintje lang duurt, tot nog toe hoor ik van alle kanten dat je kind dan prompt de keer daarop het lintje haalt…

  Wat ik nog kwalijker vind is het beleid omtrent gemiste lessen. Je betaalt je al scheel maar als je een les mist dan betaal je die wel gewoon. De eerste 3 gemiste lessen zijn voor eigen rekening… Ongacht de reden. En het mooiste is dat ze het kunnen maken, het gros van Aalsmeer komt toch wel naar De Waterlelie…

  Nog even doorbijten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin