Cliniclowns verblijd met prachtbedrag

Volgend jaar geen Proefvaren op agenda

Maar liefst 13.500 euro werd er vorige week zaterdag verdiend met het door Lions Ophelia georganiseerde Proefvaren. Het bedrag wordt geschonken aan de Cliniclowns. Volgend jaar doen de dames van de Lionsclub even een pas op de plaats. Ze zien het echter niet als een definitief afscheid. “Het Proefvaren zal wellicht in 2018 weer plaatsvinden,” aldus de Lions in een verklaring.
 
Het Proefvaren, een culinaire ontdekkingstocht langs diverse eilandjes en restaurants was diut keer voor het vijfde opeenvolgende jaar een groot succes tijdens de Westeinder Water Week. De maximale 400 plaatsen zijn altijd snel volgeboekt en de waardering voor het evenement, altijd gekoppeld aan een goed doel, is groot.
 
Kwaliteit waarborgen
Het lijkt daarom des te opmerkelijker dat de Lions Ophelia een 'sabattical' neemt. Lions-bestuurder Marjan Rietveld zegt hierover: “De reden om een keer over te slaan is om vermoeidheid bij de organisatoren van het evenement te voorkomen. Daarnaast denkt de organisatie met een interval van om het jaar de kwaliteit beter te waarborgen. Het is beter op het hoogtepunt even een stap terug te doen en wij vonden dat dit na het vieren van het lustrum een goed moment was.”
 
Lionsclub laat verder weten zeer dankbaar te zijn met alle betrokkenheid. “Dankzij de sponsors, de inzet van de deelnemende restaurants en de deelnemers hebben we een prachtige dag gehad en een heel mooi bedrag voor het goede doel verdiend.”
 
Foto: Lions-leden voelen zich ook voor even Cliniclowns.
Foto Jaap Maars

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel