@BorrelAalsmeer viert 3-jarig bestaan

Vanavond viert @BorrelAalsmeer haar driejarig bestaan en het belooft een feestelijke editie te worden met een illusionair programma.

Organisator Ingrid Claasen heeft het voor elkaar gekregen om steeds weer iedere tweede donderdag van de maand netwerkers uit de regio op de been te krijgen om naar haar 'borrel met een knipoog' te komen.

Terugblik
Volgens Claasen hebben in die jaren 4.132 netwerkers brachten een bezoek aan Aalsmeer gebracht. Tot de deelnemers behoren freelancers, grote en kleine ondernemers, maar ook werkzoekenden.

 Vele mooie samenwerkingen zijn er ontstaan. In totaal 36 artiesten, kunstenaars en fotografen kregen een podium net zoals 180 pitchers. En de borrel zou de borrel niet zijn als er geen prijzen verloot worden. Bij elkaar mochten er 144 prijzen weg gegeven worden, waaronder veel kaartjes voor het theater. 

Dankbaar
Onderneemster Claasen is dankbaar voor alles wat de borrel haar gegeven heeft. “Ik heb vele warme en dankbare reacties in ontvangst mogen nemen. Ik ben er trots op dat ik een mooi team van mensen en sponsoren om me heen heb mogen verzamelen.”

Volgens haar was het een rollercoaster met vele hoogtepunten, maar ook een paar diepe dalen. Ze liet zich echter niet weerhouden om enthouiast door te gaan.

Entertainment
In deze speciale editie exposeert kunstenaar Ramon Bruin met 3D-tekeningen, legt fotograaf Marco van Ammers het event vast met de camera en entertainer & drumster Isabella Proszkowski van Too Hot Too Handle Music & Entertainment opent om 18.15 uur deze speciale editie met een flitsende drumsessie.

Het officiële programma wordt afgesloten met een interactieve Surprise Act en de presentatie is in handen van Ton Bal van Total Magic in samenwerking met Eddy Smit van De Magische Loge.

Meer informatie is te vinden op de website van @BorrelAalsmeer.

Foto's archief AV

– advertentie – 

 

Eén reactie

  1. Het TraumaKunst Centrum feliciteert @BorrelAalsmeer. Mazal Tov! AtelierNU wenst ‘borrel met een knipoog’ dat er nog vele ‘Borrels beklonken’ zullen worden. De A.Kunst.Route Bedankt Ingrid en haar medewerkers voor het oa mogen pitchen van de Kunst. Jiska Sharon, Bedankt ‘Netwerken met een knipoog’ voor het mogen exposeren met m’n schilderijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel