Bonnie publiekstrekker op modeshow

Bonnie met Devon Donovan en twee modellen op de catwalk

Door: redactie. Met de om de hoek wonende Bonnie St. Claire had de organisatie van het Fashion Event zaterdag een publiekstrekker van de bovenste plank. Hoewel de artiest aangaf dat een show lopen op de catwalk niet echt haar ding was, deed ze het met de voor haar gebruikelijke flair. En natuurlijk trakteerde ze de toeschouwers ook op vocaal gebied.

Vorig jaar nog toeschouwer, dit jaar deelnemer. Ze had na de vorige editie bij Emmy Huis van DiEMode aangegeven dat ze een volgende keer best mee wilde lopen en die belofte maakte ze waar. Samen met dertig andere modellen die deels waren benaderd, deels zichzelf hadden aangemeld showde Bonnie de kleding van genoemde modezaak en zong tot besluit zowel solo als samen met presentator Devon Donovan een viertal liederen.

Poffertjes en ijs
Voor de modellen zat er behalve de unieke ervaring van het showen van kleding nog een verrassing in. Zij werden beloond met een kledingcheque en mochten de gedragen kleding en/of schoenen met flinke korting aanschaffen. De jeugdige modellen konden zich kosteloos tegoed doen aan poffertjes en ijs en kregen als dank een bioscoopbon.

Het was mede dankzij Bonnie en het zonnige weer zowel bij de show van 13 uur als bij die van 15 uur behoorlijk druk op het Molenplein. Naar schatting bekeken ruim 200 mensen de nieuwe voorjaars- en zomermode die bij de deelnemende centrumwinkeliers verkrijgbaar is.

(Foto’s en video: Laurens Niezen Fotografie, zie ook de galerij onder de advertentie van Sparnaaij Juweliers)

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin